AK Partinin kuruluş yıl dönümü

AK Partinin kuruluş yıl dönümü -Milletvekili Ökten: AK Partili olmak büyük Türkiye sevdalısı olmaktır


MERSİN (A.A) - AK Parti Milletvekili Çiğdem Münevver Ökten, AK Partili olmanın Büyük Türkiye sevdalısı olmak anlamına geldiğini bildirdi.
     Ökten, partisinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, milli iradenin tek belirleyici güç olduğunu kabul eden, Türk milletinin devletiyle ülkesiyle bölünmez bütün olduğunu savunan, insan merkezli siyaset yapma ilkesine sahip Adalet ve Kalkınma Partisinin 11 yıl önce kurulduğunu hatırlattı.
     Bugün Türkiyenin siyasi tarihinde gittikçe artan oy oranıyla üst üste 3 dönem iktidarda olma muhafakiyetini gösteren partisinin, bu yolda çok zorlu mücadelelerden geçirmesine rağmen yılmadığını ifade eden Ökten, şöyle devam etti:
     Çünkü AK Partili olmak büyük Türkiye sevdalısı olmaktır ve hepimizin bildiği gibi yalnızca sevda yetmez, bu uğurda korkusuzca, aşkla, gururla, imanla ve hiç yılmadan çalışmakta gereklidir. AK Parti her zaman halkının yanında olmuş, hizmeti halkının ayağına getirmiştir. Hastane çilesi, ilaç kuyrukları bertaraf edilmiş, halkımız istediği hastanede tedavi, istediği eczaneden ilacını almıştır. SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı gibi ayrıştırmalar kaldırılmış, tamamı sosyal güvenlik adı altında birleştirilmiştir. Çalışanların özlük hakları, engelli vatandaşlarımızın istihdamına yönelik çalışmalar, kadınlarımız için yapılan yasal düzenlemeler, daha iyi bir gelecek adına eğitimde yapılan reformlar milletimize ne kadar değer verdiğimizi bir kez daha kanıtlamıştır. Bunun neticesinde yüce milletimiz geçen 11 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında olmuş, partimizi hak ettiği yere getirmiştir. Şimdiki hedefimiz Gazi Mustafa Kemalin de dediği gibi ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. Bunun için harcanan tüm bu çabaların yanında başta sayın başbakanımız olmak üzere ak kadrolar topyekun ülkemizi daha ileriye götürme adına milletimizle omuz omuza hareket ederek 2023 hedeflerine inanç ve azimle yürüyecektir.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Partinin kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER