AK Partiden mahalle muhtarlarına ziyaret

AK Partiden mahalle muhtarlarına ziyaret


KASTAMONU (A.A) - AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk ve beraberindeki heyet, mahalle muhtarlarını ziyaret etti.
     Kastamonu merkez ilçeye bağlı Aktekke, Yavuz Selim ve Beyçelebi muhtarlıklarını ziyaret eden Feridun Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, mahallelerin sorunlarını yerinde çözmek istediklerini söyledi.
     Önce Aktekke Muhtarı Yavuz Aşamı ziyaret eden Başkan Öztürk ve beraberindekiler, mahallenin sorunlarını dinledi. Safalan Camisinin müezzin sorununu defalarca söylediklerini, bir sonuç alamadıklarını anlatan muhtar Yavuz Aşam, Camimiz hem büyük hem de cemaati fazla. Müezzinimiz bizde gözüküyor ancak Şeyh ŞabanVeli Camisinde görev yapıyor. Müftülüğe kaç sefer söyledik. Bir çözüm bulamadık diye konuştu.
     Başkan Öztürk, İl Müftü Vekili Ömer Ünalı telefonla arayarak, Safalan Camisindeki müezzin sıkıntısının çözülmesini istedi.
     Yavuz Selim Mahallesi muhtarı Mustafa Karol ise, mahallede hiçbir sıkıntı yaşanmadığını anlattı. İnönü karakolunun karşısındaki bazı tarihi evlerin saçaklarının tehlike oluşturduğunu kaydeden Karol, Saçakları düşmek üzere olan evler var. Çocuklar altından geçiyor. Sadece plastik şerit çekiliyor. Buraya daha köklü bir çözüm bulunmasını istiyoruz dedi.
     AK Parti heyeti son olarak Beyçelebi Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Bakırı ziyaret etti.
     Ziyarette merkez ilçe başkanı Feridun Öztürke il başkan yardımcısı Mehmet Dündar Tosyalıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Faruk Özdemir, Enis Yaman, Nevzat Karagözoğlu ve Rıfat İğdirli eşlik etti.
    
     Muhabir: Yaşar Kuru
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber AK Partiden mahalle muhtarlarına ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER