AK Partiden Siyaset Akademisine davet

AK Partiden Siyaset Akademisine davet


VAN (A.A) - AK Parti Van İl Başkanlığı, bu yıl ikincisi düzenlenecek Siyaset Akademisine tüm vatandaşları davet etti.
     AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Ahmet Erdoğan, AK Partinin, Siyaset Akademisini daha seviyeli, nitelikli ve bilinçli bir siyaset için oluşturduğunu anımsattı.
     Kentte ikinci kez düzenlenecek eğitim programına tüm vatandaşları davet eden Erdoğan, Siyasete daha seviyeli, daha nitelikli ve bilinçli bireyler kazandırmak adına Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın talimatıyla kurulan Siyaset Akademisinde bugüne kadar 81 ilde 35 bini aşkın vatandaşımız eğitim almış ve bu sayede akademi adeta bir marka haline gelmiştir dedi.
     Erdoğan, Vanda birincisi 2009 yılında gerçekleştirilen akademi programının ikincisinin Lider Ülke Türkiyede Yerel Yönetimler-1 konusuyla 15 Aralıkta başlayacağını bildirerek, programın 8 hafta süreceğini ifade etti.
     Yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve sonrasında genel seçimlerin yapılacağı 2013, 2014 ve 2015 yıllarının ülke adına önemli bir süreç olduğunu vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu:
     Programımız, bu sürece, yerel yönetimlerin değişik kademelerine daha nitelikli insanlar kazandırmak, geleceğin ilkeli siyasetçilerini yetiştirmek ve yerel siyasette kadınlarımızın katılım düzeylerini arttırmak hedefindedir. Güncel, siyasi ve kişisel gelişim konularında akademisyenlerin, yöneticilerin, milletvekili ve bakanların öğretileriyle gerçekleştirilecek programa, siyasi görüş ve cinsiyet farkı gözetmeksizin ilgili tüm halkımızı daha donanımlı bireyler olmak adına davet ediyoruz.
    
     Muhabir: Cemal Aşan
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber AK Partiden Siyaset Akademisine davet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER