Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Özkul: -Her zaman çocuklarımızla bir arada olmalı ve onların en iyi koşullarda yetişmesi için çalışmalıyız


BURSA (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sunay Özkul, Her zaman çocuklarımızla bir arada olmalı ve onların en iyi koşullarda yetişmesi için çalışmalıyız dedi.
     Özkul, 1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla kurumlarında kalan çocuklarla bir araya geldi.
     Çocuklarla Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakan Özkul, burada gerçekleşen törenin ardından yine çocuklar eşliğinde Bursa Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğünün resim sergisini gezdi.
     Özkul, çocukların bir ülkenin geleceği olduğunu belirterek, Yalnızca bu anlamlı gün dolayısıyla değil her zaman çocuklarımızla bir arada olmalı ve onların en iyi koşullarda yetişmesi için çalışmalıyız. Biz bakanlık olarak bunun için mücadele ediyoruz. Milletimizin güzel geleceğini ancak onlar eliyle inşa edebiliriz dedi.
     Çocuklarla bir arada bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Özkul, Bütün çocuklarımızın bu anlamlı günlerini kutluyorum. Onlar için, çocuk işçiliğinin olmadığı, çocukların istismar edilmediği, hiçbir çıkar uğruna gülen dünyalarının karartılmadığı, barış, umut, huzur ve mutluluk dolu güzel bir gelecek umut ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER