Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden engellilere iftar yemeği


VAN (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdu personeli, engelliler için iftar yemeği verdi.
     Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü, geleneksel hale getirdiği iftar sofrasına bu defa engelli vatandaşları konuk etti.
     Yemek öncesinde engelli yakınları, Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdunu gezerek sunulan hizmetleri görme imkanı buldu.
     İftarda bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ünal Öncül, Engelliler gibi toplumda özel olarak desteklenmesi gereken sosyal grupları Sevgi Evlerinde iftarda ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Bu güzelliği kurumsal bir gelenek haline de getireceğiz. Hizmetlerimizi sunarken engellilerin öncelikli işimiz olduğunun bilinciyle, müdürlüğümüzce engellilere bakıcı ücretlerinin düzenli olarak ödendiğini ve Ağustos ayına ait 7500 engelli vatandaşımıza bakıcı ücreti ödemesi yapacağımızı belirtmek isterim diye konuştu.
     İftar programına, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Van Şubesi Başkanı Osman İnci, Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Abidin Kasapoğlu, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Şehabettin Kayhan, engelliler ve engelli yakınları katıldı.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER