Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin: -Arkamızdan, torunlarımızın bizden iftiharla bahsettiği, iyi ki geldiler, iyi ki bu partiyi kurdular, iyi ki bizim için mücadele ettiler dedikleri bir dönem bırakacağız (Fotoğraflı


ADIYAMAN (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Arkamızdan torunlarımızın bizden iftiharla bahsettiği, iyi ki geldiler, iyi ki bu partiyi kurdular, iyi ki bizim için mücadele ettiler dedikleri bir dönem bırakacağız dedi.
     Şahin, Adıyamanda AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, halka hizmet, Hakka hizmet anlayışıyla yola devam ettiklerini söyledi. Yola çıktıklarında Hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır, Yeter! Söz de karar da milletindir dediklerini ifade eden Şahin, şöyle devam etti:
     Millet kararını verdi, durmak yok AK Parti ile yola devam dedi. Milletten aldığımız bu emaneti 10 yıl boyunca büyük bir mutluluk, gayret ve samimiyetle hem bu dünyada millete hem de öbür dünyada Allaha hesap vermek için uğraşıyoruz. 10 yılın sonunda bu merdivenlerden çıktığımız zaman şu coşkuyu, şu heyecanı, şu milletin bize olan gönül muhabbetini hala bugünkü gibi hissediyorsak bu Recep Tayyip Erdoğanın zaferidir, başarısıdır.
     Bakan Şahin, her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu, insanların birbirini Allah için sevmesi gerektiğini, onu da sağlamayı başardıklarını vurguladı. Son 10 yılda hem bu bölgede hem de ülkede yeni bir kalkınma hamlesi yaptıklarını vurgulayan Şahin, konuşmasına şöyle sürdürdü:
     Yola çıkarken yine söylediğimiz bir şey vardı. Herkes mutlu olmadıkça biz mutlu olmayacağız, herkes huzurlu olmadıkça biz huzurlu olmayacağız, herkes güçlü olmadıkça biz güçlü olmayacağız dedik. O yüzden Adıyamanın bu bereketini, zenginliğini AK Partinin bereketi ve zenginliğiyle birleştirdik. Son 10 yılda hem bu bölgede hem ülkemizde yeni bir kalkınma hamlesi yaptık. Rahmetli Menderes, Özal hayırla yad ediliyor. Şimdi sayın Başbakanımızın yüksek vizyonu, ufku ve cesaretiyle yeni bir dönem, yeni bir tarih yazılıyor. Altın çağlarla yazılıyor, altın harflerle yazılıyor. Ben inanıyorum ki bu başarı devam ettiği sürece yalnızca ülkemizde zafer değil dünyada da zafer yazan bir ekibin parçası olacağız. Bunu inanarak söylüyorum. Bu kabinenin bir üyesi olarak, bu bölgenin bir kadın bakanı olarak bunu söylüyorum.
    
     -Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı
    
     Bakan Şahin, yola çıkarken eğitim, adalet, sağlık ve emniyet dediklerini, geldikleri noktada binanın her bir çatısını, her bir ayağını güçlü bir şekilde oluşturmaya devam ettiklerini dile getirdi. Yine yola çıkarken, kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi, devletin şefkat eli olacaklarını söylediklerini, bugün yoksulun, yetimin, öksüzün, yaşlının, bütün garip gurebanın hizmet alanının kendilerinden sorulduğunu aktardı.
     Bu emanetle yollarına devam ettiklerini, bir taraftan yoksulluğu azalttıklarını, bir taraftan yasakları kaldırdıklarını, yolsuzluğu kaldırarak, ülkenin bütün kaynaklarını ülkenin insanlarına kullanmak için gayret ettiklerini dile getiren Bakan Şahin, şunları kaydetti:
     Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Eser bırakacağız. Arkamızdan torunlarımızın bizden iftiharla bahsettiği, iyi ki geldiler, iyi ki bu partiyi kurdular, iyi ki bizim için mücadele ettiler dedikleri bir dönem bırakacağız. Hem bu dünyada hem öbür dünyada meyvesini yiyeceğiz.
     Toplantıda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahine el dokuması halı takdim edildi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan - Mehmet Fatih Aslan / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER