Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin: Zamanı iyi kullanmak adına ramazan da olsa çalışmalarımızı hızla takip ediyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, zamanı iyi kullanmak adına ramazan da olsa çalışmalarını hızla takip ettiklerini söyledi.
     Bakan Şahin, Nurdağı ilçesinde kaymakamlık ve belediyenin Kullar Mesire Alanı konferans salonunda düzenlediği değerlendirme toplantısında, ramazan ayının sonuna yaklaşıldığını ve bir gün sonra Ramazan Bayramını kutlamaya hazırlandıklarını anımsattı.
     Zamanı iyi kullanmak adına ramazanda olsa çalışmalarımızı hızla takip ediyoruz diyen Şahin, kışın parlamentoda milletin beklentileri doğrultusunda çalıştıklarını, yazın ise seçim bölgelerindeki yerleşim merkezlerini ziyaret ederek, hizmetlerini anlattıklarını ifade etti.
     Ziyaretleri sırasında ayrıca vatandaşların ihtiyaçlarını dinleyerek bu doğrultuda yol haritası çizdiklerini dile getiren Şahin, şöyle devam etti:
     Bugün de bunun için bir araya geldik. Nurdağı bizim için bir ayna. Bizleri Ankaraya yollarken başı dik alnı ak gönderiyorlar. Bizler de sizleri en iyi şekilde temsil etmek için çabalıyoruz. Bu durumda kazanan Nurdağı oluyor, Gaziantep oluyor ve Türkiye oluyor. Birlik ve beraberliğimiz sürdüğü müddetçe çok daha güzel, çok daha aydınlık, çok daha huzur ve mutlu bir Nurdağını yaşayacağız ve yaşatacağız.
     Bakan Şahinin konuşmasının ardından, toplantıya katılan bürokrat ve siyasiler, ilçeyle ilgili yapılanlar ve bundan sonra yapılması planlanan hizmetlere ilişkin bilgi verdi.
    
     Muhabir: İzzet Mazı - Kemal Karagöz / Sevil Çelik
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER