Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin: -Biz çözüm makamındaki bu kadroda şimdi değil 10 yıldan beri sizlerden gelen talepler doğrultusunda yol haritamızı çiziyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Biz çözüm makamındaki bu kadroda şimdi değil 10 yıldan beri sizlerden gelen talepler doğrultusunda yol haritamızı çiziyoruz dedi.
     Bakan Şahin, Karkamış Lisesi Spor Salonunda düzenlenen değerlendirme toplantısında, Gaziantepin ihtiyacı olan tam kadroyla vatandaşların huzurlarında olduklarını söyledi. Her yıl yaptıkları çalışmayla kışın Ankarada, parlamentoda vatandaşların taleplerini dile getirdiklerini ifade eden Şahin, şöyle konuştu:
     Biz gereken hukuki düzenlemeleri yapıyor, uygulamaları takip ediyoruz. Her yaz gelip bütün köylerimizi, ilçelerimizi, mezralarımızı ve beldelerimizi dolaşıp hem yaptıklarımızı anlatıyoruz hem de yapacaklarımızla ilgili sizleri dinliyoruz. Burada önemli olan şey karşılıklı işbirliği yapabilmektir. Karşılıklı birbirimizi dinleyebilmek ve sorunlarımızı anlayıp işbirliği ve güç birliği içerisinde sorunları çözmektir.
     Bakan Şahin, köy ve mahalle muhtarlarının, bölgelerindeki sorunları bizzat yaşadığını ve bölgelerinin eli, ayağı ve kulağı olduklarını kaydetti.
     Biz çözüm makamındaki bu kadroda şimdi değil 10 yıldan beri, sizlerden gelen talepler doğrultusunda yol haritamızı çiziyoruz diyen Şahin, bugüne kadar eğitim, sağlık, emniyet, adalet, tarım ve ulaşım alanında yapılan hizmetleri vatandaşın yaşamında gördüğünü vurguladı.
     Şahin, değerlendirme toplantısını yapılacak hizmetlerin planlamasını anlatmak üzere gerçekleştirdiklerini kaydetti.
     Bakan Şahin, konuşmasının ardından çoğunluğu köy muhtarlarından oluşan katılımcıların sorunlarını dinledi. Şahin, daha çok su ve elektrikle ilgili sorunların dile getirilmesi üzerine ilgililere sorunların çözülmesi için talimat verdi.
     Bakan Şahin daha sonra Nizip ilçesine giderek belediyenin düzenlediği iftar programına katıldı.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz - İrfan Aydoğdu / Sevil Çelik
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER