Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin,

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, Gaziantepte -Bakan Fatma Şahin, geçici olarak Nizip Devlet Hastanesinde misafir edilen Suriyelileri ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiyeye sığınan ve geçici olarak Nizip Devlet Hastanesinde misafir edilen Suriyelileri ziyaret etti.
     Kent merkezindeki programlarının ardından Nizip ilçesine gelen Bakan Şahin, Nizip Devlet Hastanesinde misafir edilen Suriyelileri ziyaret etti, yetkililerden sığınmacılarla ilgili bilgi aldı.
     Daha sonra yetkililerle durum değerlendirmesi yapmak üzere Nizip Belediyesine geçen Bakan Şahin, yaklaşık yarım saat süren toplantının ardından ilçeden ayrıldı. Toplantı ve ziyaret basına kapalı gerçekleştirildi.
     Bakan Şahine Nizip programında, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Fuat Oktay, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan eşlik etti.
     Bu arada Bakan Şahinin Gaziantepte AK Parti Mahalle temsilcileri ile toplantısı da basına kapalı yapıldı.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER