Aile hekimliği uygulamasının ikinci yılı

Aile hekimliği uygulamasının ikinci yılı -Çanakkale Halk Sağlığı Müdürlüğü: -Hedefimiz, belirli bir nüfusa hizmet veren aile hekimliklerimiz tarafından sürekli, kapsamlı ve çok daha nitelikli sağlık hizmeti sunumunu geliştirmektir


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkalede, aile hekimliği uygulamasının 2. yılını doldurduğu bildirildi.
     Çanakkale, Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 131 aile hekimi ve aile sağlığı elemanı ile 51 aile sağlığı merkezinde koruyucu sağlık hizmetleri ve 1. basamak tanı, tedavi hizmetlerinin verilmesinin amaçlandığı ifade edildi.
     Bu çerçevede sunulan hizmetler kapsamında kentte ikamet eden tüm bireylerin sağlık sorunları, tedavi uygulamaları, aşılama, gebe ve bebek izlemleri ile diğer koruyucu sağlık hizmetlerinin yürütülmesi suretiyle aile hekimliği uygulamalarının 12 Temmuz itibariyle 2. yılını doldurduğu belirtilen açıklamada, şöyle denili:
     Koruyucu sağlık hizmetlerinin uygulanması ve geliştirilmesinde özveriyle başarılı çalışmalar gerçekleştiren aile hekimlerimize ve aile sağlığı elemanlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Ayrıca kamu veya özel tüm kurumlarımızın ve Çanakkale halkımızın gösterdiği duyarlılıkla değerli katkıları da takdire şayandır. Çanakkale Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak hedefimiz, belirli bir nüfusa hizmet veren aile hekimliklerimiz tarafından sürekli, kapsamlı ve çok daha nitelikli sağlık hizmeti sunumunu geliştirmektir. Ayrıca, uygulamalarımızın Çanakkalemizin sağlığına en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdürmesi öncelikli dileğimizdir.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Aile hekimliği uygulamasının ikinci yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER