Aile Hekimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı

Aile Hekimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Ünsal: -Aile sağlığı uygulamasında aile hekimlerinin ve aile sağlığı çalışanlarının görev yeri aile sağlığı merkezleridir


KIRIKKALE (A.A) - Aile Hekimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Dr. Şaban Ünsal, aile sağlığı uygulamasında aile hekimlerinin ve aile sağlığı çalışanlarının görev yerinin aile sağlığı merkezleri olduğunu söyledi.
     Ünsal, düzenlediği basın toplantısında, aile hekimleri olarak vermiş oldukları hizmetlerle birinci basamağın kalitesini yükselttiklerini belirterek, başka kurum ve kuruluşlarının yapmış oldukları yönetimsel ve organizasyon hataların sonucu ortaya çıkan tablonun düzeltilmesi, aile hekimlerinin ve aile sağlığı çalışanlarının görevi olmadığını kaydetti.
     Aile sağlığı uygulamasında aile hekimlerinin ve aile sağlığı çalışanlarının görev yerinin aile sağlığı merkezleri olduğunu ifade eden Ünsal, şöyle konuştu:
     Bizler burada vermiş olduğumuz hizmetlerle birinci basamağın kalitesini yükselttik. Başka kurum ve kuruluşlarının yapmış oldukları yönetimsel ve organizasyon hataların sonucu ortaya çıkan bu tablonun düzeltilmesi, aile hekimlerinin ve aile sağlığı çalışanlarının görevi değildir. Kırıkkaledeki Aile Hekimleri Derneği olarak aile hekimliği uygulamasının temel yapısına aykırı olarak uygulamayı yok etmeye yönelik bu düzenlemeye karşı olduğumuzu belirtiyor, yetkililerin bu yanlışlığı ortadan kaldıracak girişimleri bir an önce yapmalarını istiyoruz.
    
     Muhabir: Ahmet Yaman
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Aile Hekimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER