Ahmet Aytar Spor Salonu yıkılacak

Ahmet Aytar Spor Salonu yıkılacak


ELAZIĞ (A.A) - Ahmet Aytar Spor Salonunun yıkılarak şehir meydanı olarak düzenleneceği, şehrin bir başka noktasında yeni bir spor salonu yapılacağı bildirildi.
     AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile makamında görüştüklerini belirtti.
     Görüşmede ağırlıklı olarak Elazığ Atatürk Stadyumunun tadilatının ele alındığını ifade eden Alpay, şunları kaydetti:
     İnşaat ömrü dolmuş olan, sürekli bakım ve tadilatı gereken Ahmet Aytar Spor Salonu yıktırılıp, bunun yerine şehir meydanı ve çevre düzenlemesi yapılacak. Bunun karşılığında Elazığ Belediyesi tarafından şehrin başka bir noktasına daha fonksiyonel işlev görecek, çok amaçlı kapalı spor salonu yaptırılacak. Bu konuda Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediye Başkanlığı arasında yapılacak protokol, sadece onay için Bakanlığa gönderilecek ve yıkım işi en kısa süre içerisinde Elazığ Valiliği tarafından gerçekleştirilecek.
     Bakan Kılıç ile kentteki Gençlik Merkezinin yer ve yapım sürecine ilişkin hususları da görüştüklerini aktaran Alpay, Bakan Kılıça Elazığ ile ilgili bütün problemleri yakından takip ettiği ve sonuçlandırmaya yönelik azami gayret ve destek gösterdiği için teşekkür etti.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ahmet Aytar Spor Salonu yıkılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER