Ahlata 114 öğretmen atandı

Ahlata 114 öğretmen atandı


BİTLİS (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ahlata 114 yeni öğretmenin atandığı bildirildi.
     Ahlat Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe genelinde 63 ilk ve orta dereceli okulda 516 öğretmenle, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılına başladıklarını söyledi.
     61 öğretmenin tayinin çıkarak Ahlattan ayrıldığını, 114 yeni öğretmeninse ilçeye atanarak göreve başladığını belirten Kılıç, şöyle konuştu:
     Bu sene yapılan atamayla 5i sınıf öğretmeni 109u ise branş öğretmeni olmak üzere toplamda 114 öğretmen ilçemize atanarak göreve başladı. Yeni atanan öğretmen arkadaşlarımıza her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. İlçemize atanan öğretmenleri tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.
     Atama yapılmasına rağmen ilçede öğretmen açığı olduğunu da anlatan Kılıç, bölgede öğretmen sirkülasyonunun sürdüğü müddetçe, öğretmen açığının kapanmayacağını ifade etti.
     Kılıç Bu sene diğer branşlarla birlikte özellikle din kültürü ve ahlak bilgisi ile İngilizce branşlarında öğretmen açığımız bulunuyor. Öğretmen açığını kapatmak için ücretli öğretmen alımı gerçekleştireceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Oktay Bayar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Ahlata 114 öğretmen atandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER