AGÜ

AGÜ-den Prof. Dr. Asyalı-ya teşekkür plaketi


KAYSERİ (A.A) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörlüğü görevinden bir süre önce istifa eden Prof. Dr. Musa Hakan Asyalı-ya, üniversitenin kuruluşundaki katkıları ve çabalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
     Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu-nda (TÜBİTAK) üstleneceği görev nedeniyle istifa eden Asyalı için bir restoranda, rektörlük tarafından yemek düzenlendi.
     Yemeğe, AGÜ-de Organizasyonel Yeniden Yapılanma Danışmanlığı konulu çalışma toplantısına katılmak üzere Kayseriye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürü Anıl Yılmaz, Danışmanlık ve Eğitim Dairesi Başkan Vekili Yıldız Artar, Verimlilik Genel Müdürlüğü uzmanlarından Nehir Borluk ve Talat Postacı katıldı.
     Asyalı, burada yaptığı konuşmada bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dünya çapında bir üniversite olmak üzere yola çıkan Abdullah Gül Üniversitesine katkıda bulunmaya devam edeceğini belirtti.
     Daha sonra Rektör Vekili Prof. Dr. İrfan Alan, üniversitenin kuruluşuna sağladığı katkıları nedeniyle Asyalıya teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: Orhan Canbulatel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER