Ağrı Valisi Tekinarslan:

Ağrı Valisi Tekinarslan: -Kurumların ahenk ve koordinasyon içerisinde çalışması önemlidir. Birlikte çalışma kültürüne ve takım oyununa uygun hareket edilmesi gerekir


AĞRI (A.A) - Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Kurumların ahenk ve koordinasyon içerisinde çalışması önemlidir. Birlikte çalışma kültürüne ve takım oyununa uygun hareket edilmesi gerekir dedi.
     Tekinarslan, İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, göreve başladığı günden bugüne kadar yaptığı tespitler hakkında bilgi verdi. Her kamu görevlisinin görevini zorla değil, heyecan ve şevkle yürütmesi gerektiğini belirten Tekinarslan, konuşmasına şöyle devam etti:
     Vatandaş odaklı, hesap verebilir, şeffaf, sorumluluk anlayışı yüksek, kamu kaynaklarını verimli kullanan, çağdaş hedeflere vurgu yapan bir yönetim anlayışıyla hareket edilmesi gerekiyor. Kurumların ahenk ve koordinasyon içerisinde çalışması önemlidir. Birlikte çalışma kültürüne ve takım oyununa uygun hareket edilmesi gerekir. Devletin her kuruşu önemlidir. Bu konuda kötü niyetli hiç bir davranışa müsamaha göstermeyeceğiz.
     Tekinarslan, yapılan hizmetlerin insan odaklı olduğunu, kurum müdürlerinin her fırsatta ilçeleri ziyaret ederek, ilçelerdeki görevlilerin performans, barınma ve sağlık sorunlarıyla da ilgilenmeleri gerektiğini söyledi. Ağrıda, genel anlamda güvenlik açısından bir sıkıntı yaşanmadığını ifade eden Tekinarslan, şunları kaydetti:
     Ağrıda güvenlik açısından bir sıkıntı yaşanmıyor. Güvenlik hizmetleri gerekçe gösterilerek, temel hizmetlerin yürütülmesi engellenemez. Ağrı ekonomisi hayvancılığa ve tarıma dayanmaktadır. Bu alanda yatırım yapacak olanlara yardımcı olmak ve kılavuzluk etmek temel görevimizdir. Kamu adına yatırım yapan müteşebbislere, katkıda bulunmak isteyenlere, hayır faaliyetinde bulunacak olanlara yardımcı olmak ve kılavuzluk etmek zorundayız.
    
     Muhabir: Fethullah Yaman - Fatma Güven / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrı Valisi Tekinarslan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER