Ağrı Tenis Kulübü Asbaşkanı Taşır:

Ağrı Tenis Kulübü Asbaşkanı Taşır: Ağrı Tenis Kulübü hem erkeklerde hem bayanlarda Ağrıyı tenis branşında temsil etme başarısını göstermiştir


AĞRI (A.A) - Ağrı Tenis Kulübü Asbaşkanı İbrahim Taşır, Ağrı Tenis Kulübü hem erkeklerde hem bayanlarda Ağrıyı tenis branşında temsil etme başarısını göstermiştir dedi.
     Taşır, yaptığı yazılı açıklamada, kulüplerinin, 2 yıldan bu yana Ağrıyı Türkiye Tenis Federasyonunun organize ettiği 1. Ligde temsil ettiğini belirterek, uzun bir aradan sonra Ağrıyı profesyonel liglerde temsil eden bir ekip olmadığını, ancak teniste bunu başardıkları için son derece mutlu olduklarını ifade etti.
     Ağrı Tenis Kulübü olarak yaklaşık 5 yıldan beri yapılan çalışmaların meyvesini vermeye başladığını aktaran Taşır, şunları kaydetti:
     Kulübümüz yaptığı altyapı çalışmaları sayesinde teniste söz sahibi bir konuma gelmiştir. Ağrı Tenis Kulübü hem erkeklerde hem de bayanlarda Ağrıyı tenis branşında temsil etme başarısını göstermiştir. Uzun bir çalışmanın ürünü olan bu başarılar bizleri son derece memnun etmektedir. Ankarada 10 gün sürecek klasman maçlarında sporcularımızın iyi bir netice alarak döneceklerine inancımız tamdır.
    
     Muhabir: Fethullah Yaman / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Ağrı Tenis Kulübü Asbaşkanı Taşır: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER