Ağrıya atanan öğretmenler karanfillerle karşılandı

Ağrıya atanan öğretmenler karanfillerle karşılandı -İl Milli Eğitim Müdürü Başak: Kentimize atanan öğretmenlerimizin buraya gelirken bazı ön yargıları ve sıkıntıları olabiliyor. Öğretmenlerimizin sıkıntılarını en aza indirmek içi


AĞRI (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığınca Ağrıya atanan öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak ve yetkililer tarafından, havaalanında karanfillerle karşılandı.
     Milli Eğitim Müdürü Başak, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğretmen atamaları kapsamında Ağrıya 655 öğretmenin görevlendirildiğini belirterek, kente gelen yeni öğretmenleri havaalanında ve otogarda karşıladıklarını söyledi.
     Görevlendirilen ekip tarafından, öğretmenlerin servislerle alınarak, kalacakları yere götürüldüğünü anlatan Başak, şöyle konuştu:
     Kentimize atanan öğretmenlerimizin buraya gelirken bazı ön yargıları ve sıkıntıları olabiliyor. Biz buraya atanan öğretmenlerimizin sıkıntılarını en aza indirmek için onları çiçeklerle karşılıyoruz. Bu projemiz şubat ayındaki atamada da vardı. O zaman da çok iyi sonuçlar aldık. Bu yüzden devamını getirdik.
     Kadın öğretmenlerin uyum seminerleri süresince konaklamaları için Kız Meslek Lisesi pansiyonunu tahsis ettiklerini anlatan Başak, öğretmenlerin kendilerine yer bulana kadar geçici olarak burada kalacaklarını ifade etti.
     Ağrıya gelen öğretmenlerin kente uyum sağlaması ve verimli olması için seminer düzenlediklerini belirten Başak, öğretmenlerin memnuniyetinin kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.
     Milli Eğitim Müdürü Başak, şöyle devam etti:
     Morali yüksek olan bir öğretmen, bizim için tercih edilen bir öğretmendir. Öğretmenlerimizin morallerini en yüksek şekilde nasıl tutarız diye düşündük. Karanfillerle karşılamanın, ufak bir tebessümün, bir gülücüğün onlara iyi geleceğini düşündük. Bu moralin de öğrencilere olumlu yansıyacağını düşünerek, böyle bir uygulama yaptık.
    
     Muhabir: Fethullah Yaman / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Ağrıya atanan öğretmenler karanfillerle karşılandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER