Ağrıdaki kayıp amca çocukları

Ağrıdaki kayıp amca çocukları -Eleşkirt ilçesinde 7 ve 9 yaşlarındaki amca çocuklarını evinde boğarak öldürüp, tuvalet çukuruna attığı iddiasıyla gözaltına alınan kadın tutuklandı


AĞRI (A.A) - Eleşkirt ilçesinde 8 gün önce kaybolan 7 ve 9 yaşlarındaki amca çocuklarını evinde boğarak öldürüp, tuvalet çukuruna attığı iddiasıyla gözaltına alınan kadın tutuklandı.
     İlçeye bağlı Alagün köyünde amca çocukları Gökhan Bayram (9) ile Azad Bayramı (7) öldürdüğü iddia edilen H.Y, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mahkeme çıkışında sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, cezaevine gönderildi.
     Alagün köyünde 8 gün önce okul çantalarını sınıflarına bıraktıktan sonra bir daha haber alınamayan amca çocukları Gökhan ve Azad Bayramı aynı okulda öğrenim gören kızı ile evine çağıran H.Y, çocukların ellerini naylon çorapla bağlayarak öldürmüş, cesetlerini evin bitişiğindeki tuvaletin çukuruna atmıştı. Güvenlik güçlerinin bölgede arama yaptığını öğrenen kadın, gece saatlerinde cesetleri bulundukları yerden çıkararak, tuvaletin bir metre uzaklığındaki alana gömmüştü.
    
     Muhabir: Fethullah Yaman - Emrah Kocabey
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıdaki kayıp amca çocukları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER