Ağrıdaki hırsızlık olayları

Ağrıdaki hırsızlık olayları -Hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen 4 kişi tutuklandı


AĞRI (A.A) - Ağrıda 5 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı bildirildi.
     Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Ağrı ve ilçelerinde 4 şüpheli şahsın 5 ayrı hırsızlık olayına karıştıklarının tespit edildiği ifade edildi.
     Açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu bu kişilerin yakalandığı belirtilen açıklamada, şöyle denildi:
     Görevlilerimizce yakalanan A.İ, A.İ, E.O ve N.G. isimli şahısların özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında işlem yapan, toplu taşıma araçlarında seyahat eden vatandaşlarımızın para ve kıymetli eşyalarını sıkıştırmak suretiyle, yankesicilik yaptıkları tespit edilmiş, bu şahısların haklarında gerekli adli işlemler yapılmış, şahıslar tutuklanarak ilimiz M Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmişlerdir. Ayrıca bu şüpheli şahısların, Doğubayazıt ilçesinde de aynı olayları yapmış olabileceği düşünüldüğünden ortak çalışma yapılmıştır. Yapılan ortak çalışmalarda, iki ayrı olayda yine vatandaşlarımızın sıkıştırarak para ve kıymetli eşyalarını yankesicilik suretiyle A.İ, A.İ, E.O ve N.G. tarafından çalındığı tespit edilmiştir.
    
     Muhabir: Fethullah Yaman / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıdaki hırsızlık olayları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER