Ağrıda askeri aracın geçişi sırasında patlama

Ağrıda askeri aracın geçişi sırasında patlama -Patlamada yaralanan Piyade Er Kerim Yalmanın Sakaryadaki evinde hüzün ve mutluluk bir arada yaşanıyor


SAKARYA (A.A) - Ağrının Eleşkirt ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında doğalgaz boru hattında meydana gelen patlamada yaralanan Piyade Er Kerim Yalmanın Ferizli ilçesindeki baba ocağında hüzün ve mutluluk bir arada yaşanıyor.
     Terhisine 3 ay kala yaralanan ve Ağrı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Yalmanın yakınları, Bakırlı köyündeki baba ocağında Yalmanın taburcu haberini bekliyor.
     AA muhabirine konuşan baba Aziz Yalman, oğlunun kaldırıldığı hastanede kendisini arayarak, durumunun iyi olduğunu ve endişe edecek bir konu olmadığını söylediğini söyledi.
     Oğlunun sadece ayaklarında yanıklar oluştuğunu belirten Yalman, sağ salim vatani görevini tamamlaması için dua ettiklerini vurgulayarak, Teskeresine 3 ay kalan oğlum, o bölgede askerlik yapıyordu. Son günlerde meydana gelen olaylar bizleri de germiş durumda. 28 askerin konvoyda yaralandığı haberi bizleri çok üzdü diye konuştu.
    
     Muhabir: Erol Ulu / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Ağrıda askeri aracın geçişi sırasında patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER