AGD Tokat Şubesi, 50 öğrenciye burs

AGD Tokat Şubesi, 50 öğrenciye burs verecek


TOKAT (A.A) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Tokat Şube Başkanı Levent Gürler, 50 öğrenciye burs vermeyi ve nakdi yardımda bulunmayı planladıklarını bildirdi.
     Gürler, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyenin en büyük gençlik teşkilatı olduklarını belirtti. Gençlere sahip çıkmanın derneklerinin en önemli görevi olduğunu vurgulayan Gürler, Yeniden büyük bir Türkiyenin mimarı olan bu aziz gençliğimize sahip çıkmak Anadolu Gençlik Derneğinin bir görevidir, çünkü bir milletin asıl gücü parası, tankı, topu, tüfeği değil, imanlı ve inançlı evlatlarıdır. Bunun şuurunda, azimle ve inançla tüm gücümüzle çalışmalara devam ediyoruz ifadelerini kullandı.
     Üniversite öğrencilerine burs ve barınma imkanı sağladıklarını belirten Gürler, şunları kaydetti:
     Anadolunun dört bir tarafından şehrimizde eğitim almaya gelen erkek ve kız genç öğrenci kardeşlerimize birçok imkanı sağlamının gayreti içindeyiz. Bize emanet edilen gençlerimize sahip çıkarak onlara aile sıcaklığında bir yuva ve eğitim hayatlarında bir rehber olmaya çalışıyoruz. Bunların yanı sıra ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs ve çeşitli maddi yardımlarda bulunarak gençlerimizin bir nebze olsun maddi sıkıntılarını gidermeyi ve bir ferahlık yaşamalarını istiyoruz. Anadolu Gençlik Derneği Tokat Şubesi olarak 50 öğrencimize burs ve nakdi yardım planlıyoruz.
     Gürler, burs ve yardım başvurularını internet üzerinden alacaklarını ifade ederek, öğrencilerin www.tokatagd.com adresinden müracaat edebileceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AGD Tokat Şubesi, 50 öğrenciye burs Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER