AGAD, Vali Sodanı ziyaret etti

AGAD, Vali Sodanı ziyaret etti


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki heyet, merkez valiliğine atanan Vali Ramazan Sodanı makamında ziyaret etti.
     Sodan, Adıyamanda 4.5 yıl gibi uzun bir süre görev yaptığını ve kenti hiçbir zaman unutmayacağını belirtti. Kentte zamanının hep dolu dolu geçtiğini dile getiren Sodan, Çok huzurlu ve gönül hoşnutluğu içerisinde Adıyamandan ayrılıyorum. Adıyamanı ve Adıyamanın huzurlu ve mutlu insanlarını tanımış oldum. Bu konuda kendimi çok şanslı görüyorum dedi.
     Herkesten kendisi için hakkını helal etmesini isteyen Sodan, Benden yana hakkım varsa helal olsun. Adıyamanı hep anacağım. Tüm Adıyamanlıların Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Ayrıca ziyaretlerinden dolayı Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslana ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum diye konuştu.
     AGAD Başkanı İbrahim Aslan ise vali Ramazan Sodana görevde bulunduğu 4.5 yıl sürecinde kentin kalkınması için Adıyaman halkının refah, huzur ve güvende yaşaması için göstermiş olduğu çaba, gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
     Aslan, Vali Sodana yeni göre yerinde ve hayatında başarılar diledi.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AGAD, Vali Sodanı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER