Ağa Camisi çevresinde düzenleme çalışması yapılıyor

Ağa Camisi çevresinde düzenleme çalışması yapılıyor


SAKARYA (A.A) - Ağa Camisi çevresinde düzenleme çalışması yapılıyor.
     Sakarya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Orhan Camisi ve Gar Meydanı çalışmalarının ardından Ağa Camisi çevresinde de yeni bir meydan için çalışmalara başlandı.
     Çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkarak, Sakaryaya yeni bir meydan kazandıracaklarını belirtti.
     Daha güzel Sakarya için şehrin her yerinde çalışma yaptıklarını kaydeden Toçoğlu, Şehir merkezinde yürüttüğümüz kaldırım düzenleme ve meydan çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Orhan Camisi ve Gar Meydanı, Atatürk Bulvarı ve şehrimizin caddeleri, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla çok daha modern bir görünüme kavuştu. Şimdi de Ağa Camisinde yeni bir meydan çalışmasını başlattık. Vatandaşlarımızın beğeneceği bir çalışma yapıyoruz ifadelerini kullandı.
     Ağa Camisinin bahçesini ve çevresini gözden geçirdiklerini vurgulayan Toçoğlu, Bahçe duvarlarını da yıkacağız. Alanı ışıklandırarak modern oturma grupları kuracağız. Orhan Camisi gibi Ağa Camisi de çalışmamız sonlandığında çok daha güzel görünüme kavuşacak. Hayırlı olsun diye belirtti.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Ağa Camisi çevresinde düzenleme çalışması yapılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER