Afyonkarahisar Valisinden şehit ailesine ziyaret

Afyonkarahisar Valisinden şehit ailesine ziyaret -Vali Balkanlıoğlu, Tuncelide teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Komando Çavuş Ramiz Demirin ailesini ziyaret etti


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Tuncelide teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Komando Çavuş Ramiz Demirin ailesini ziyaret etti.
     Afyonkarahisar merkeze bağlı Köprülü köyünde şehit babası İbrahim Demir ve şehidin akrabaları tarafından karşılanan Vali Balkanlıoğlu, şehit ailesine başsağlığı diledi.
     Vali Balkanlıoğlu, ziyaretteki konuşmasında, Acımız çok büyük. Sizleri teselli etmenin çok zor olduğunu biliyorum. Ancak acılar paylaşıldıkça azalır. Biz, devlet olarak hep yanınızda olacağız. Ramiz evladımız şehitlik mertebesine yükseldi. Ayrılık, kalanlar için zor. Allah size dayanma gücü ve sabır versin. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın dedi.
     Şehit babası İbrahim Demir ise kendilerini, oğlunun şehit haberini aldığı andan itibaren hiç yalnız bırakmayan devlet büyüklerine teşekkür etti.
     Ziyarette, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı da yer aldı.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisar Valisinden şehit ailesine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER