Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliğinden hasta sevkleri

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliğinden hasta sevkleri toplantısı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, acil hasta sevklerinde hasta mağduriyetine izin verilmeyeceğini, bu konuda Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile işbirliği içinde olacaklarını belirtti.
     Erenoğlu, AKÜ Ahmet Necdet Sezer Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Mehmet Ünlü ve hastane yöneticileriyle, hasta transferinin daha sağlıklı yapılabilmesi konusunda düzenlenen toplantıda, Afyonkarahisar için güzel adımlar atmaya devam ettiklerini söyledi.
     Sağlık alanında yapılan çalışmalar kapsamında AKÜ Ahmet Necdet Sezer Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile de daima işbirliği içerisinde olacaklarını anlatan Erenoğlu, hayat kurtarmak için üniversite hastanesi ile her türlü çözümü bulmak zorunda olduklarını ifade etti.
     Afyonkarahisardaki sevk zinciri hakkında da bilgi veren Erenoğlu, şöyle konuştu:
     İlçelerdeki sevklerin hepsi haber vermek suretiyle, Afyonkarahisar Devlet Hastanesine yapılacak. Bahane olmaksızın hastayı öncelikle bizim hekimlerimiz görecek ve kabul edecek. Ancak diğer taraftan 3. basamağa sevki zorunlu görülen hastalar için de Tıp Fakültesi Hastanesi bize çare olmalıdır. Prensip olarak çözüm odaklı çalışmayı tercih ediyoruz. Eksik olan yönleri kapatacağız, sorunlara çözümü birlikte arayacağız. Hastalar hepimizin. Üniversite bize her zaman yardımcı olmaya çalışıyor.
     AKÜ Ahmet Necdet Sezer Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Ünlü ise hasta yararına yapılan her güzel işte üniversite olarak gerekeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.
     Toplantıya, Tıbbi Hizmetler Başkanı Hüseyin Atlı, Devlet Hastanesi Yöneticisi Hasan Arslan ile merkez devlet hastanelerinin ve üniversite hastanesinin idari kadroları ile Devlet Hastanesi doktorları katıldı.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliğinden hasta sevkleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER