Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban:

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban: -(2011 yılında) Afyonkarahisar için Cumhuriyet tarihinin yatırım rekorunu kırdık


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, belediye olarak geçen yıl Afyonkarahisar için Cumhuriyet tarihinin yatırım rekorunu kırdıklarını bildirdi.
     Belediye Sosyal Tesislerinde belediye personeliyle toplantı düzenleyen Çoban, 3,5 yılı geride kalan görevinde çalışanların katkılarıyla başarılı çalışmalar yaptıklarını söyledi.
     Afyonkarahisar Belediyesinin geçen yıl 56 milyon 784 bin lira değerinde yatırım yaptığını belirten Çoban, şöyle devam etti:
     Yıllık 8-10 milyon lira yatırım yapıldığında, Ne kadar çok yatırım yapabildim- diye övünen belediyeden, borçlanmadan ve gayrimenkul satmadan 2011 yılında 56 milyon 784 bin lira yatırım yapan bir kuruluş hale geldik. Afyonkarahisar için Cumhuriyet tarihinin yatırım rekorunu kırdık. 2010 yılında da 26 milyon lira yatırım yaparak bir rekor kırmıştık. 2011 yılında rekorumuzu katladık.
     Belediyenin araç parkını yenileyerek yeni tesisleri hizmete açtıklarını dile getiren Çoban, Afyonkarahisarın geleceğini ipotek altına almadan ve borçlanmadan kente hizmet ettiklerini anlattı.
     Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin de Afyonkarahisar Belediyesinin ciddi bir atak içinde olduğunu bildirerek, Bunu her mahalle ve semtte görmek mümkün. Bazıları bu başarıyı çekemeyebilir, ancak Afyonkarahisar ciddi yatırım alıyor dedi.
     Daha sonra, emekliye ayrılan belediye çalışanları Mehmet Selman, Hüsamettin Çelikkaya ve Güven Kayhana, Çoban tarafından birer plaket ve saat hediye edildi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER