Afyonkarahisardan kısa kısa

Afyonkarahisardan kısa kısa -AFEMEK kursiyerleri sertifikalarını aldı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar El Sanatları ve Meslek Edindirme Kursları (AFEMEK) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Hasta Kabul İşlemleri, Osmanlıca Türkçesi ve Keçe Yapımı kurslarında başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Afyonkarahisar El Sanatları Meslek Edindirme Kurslarının İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 2 Ocakta başlattığı Hasta Kabul İşlemleri, Osmanlıca Türkçesi ve Keçe Yapımı kursları sona erdi.
     3 grupta açılan Hasta Kabul İşlemleri Kursunda 93 kursiyer, Osmanlıca Türkçesi Kursunda 10 kursiyer ve engellilere yönelik açılan Keçe Yapımı Kursunda 5 kursiyer sertifika almaya hak kazandı.
     Başarılı kursiyerlere sertifikaları, Belediye Meclisi Toplantı Salonunda düzenlenen törenle verildi.
    
     -Yaz kursları için önkayıtlar başladı
    
     Afyonkarahisar Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik ve Kültür Merkezi yaz kursları için ön kayıt işlemleri başladı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, faaliyetlerini sürdüren Necip Fazıl Kısakürek Gençlik ve Kültür Merkezi, 2011-2012 eğitim-öğretim yılının sona ermesine sayılı günler kala, yaz kursları programını başlattığı bildirildi.
     Öğrencilerin yaz tatilini sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle geçirmesi amacıyla başlatılan yaz kurslarına 8-15 yaş arası öğrenciler katılabilecek.
     Kayıtlar 15 Haziranda sona erecek yaz kurslarında, Kuran-ı Kerim ve İlmihal kursları başta olmak üzere, futbol, voleybol, masa tenisi ve bilardo gibi birçok alanda kurs açılacak.
     Kültürel ve sosyal faaliyetlerin yoğun olarak icra edileceği kurslarda, çeşitli gezi ve piknik programları da yer alacak.
     Ön kayıt işlemleri başlayan kurslara katılmak isteyen öğrencilerin, 15 Haziran tarihine kadar Necip Fazıl Kısakürek Gençlik ve Kültür Merkezine kayıt yaptırmaları gerekiyor.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER