Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Hırvatistanın Ankara Büyükelçisi Hrastic, Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğluna taziye ziyaretinde bulundu


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Hırvatistanın Ankara Büyükelçisi Drazen Hrastic, Afyonkarahisarda mühimmat deposunda meydana gelen ve 25 askerin şehit olduğu patlama nedeniyle Vali İrfan Balkanlıoğluna taziye ziyaretinde bulundu.
     Afyonkarahisar Valiliğine gelerek Vali İrfan Balkanlıoğlunu ziyaret eden Büyükelçi Hrastic, Afyonkarahisarda yaşanan patlama ve 25 askerin şehit olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Hrastic Hayatım boyunca iki savaş gördüm. Hayatı pahasına ülkelerini koruyan ve ülkesi için savaşan her asker ülkeleri için kutsaldır. Bende Afyonkarahisarda şehit düşen askerler için Afyonkarahisar ve tüm Türkiye halkına başsağlığı diliyorum dedi.
     Vali Balkanlıoğlu ise olay nedeniyle büyük acı yaşadıklarını belirterek, Hepimizi derinden etkileyen şehit haberleri başta Afyonkarahisar halkı olmak üzere herkesi üzüyor. Acılarımızı ve üzüntülerimizi paylaşan, ziyarette bulunan başta Hırvatistanın Ankara Büyükelçisi Drazen Hrastic olmak üzere herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Ailesiyle gezi amacıyla Afyonkarahisarda bulunduğunu bildiren Büyükelçi Hrastic, tarihi, turistik bölgeleri gezdiğini kaydederek, misafirperverliği, sıcak yaklaşımı nedeniyle Vali Balkanlıoğluna teşekkür etti.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER