Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Aksaray Valisi Altınok, patlamada şehit olan er Kadir Aydının ailesine taziye ziyaretinde bulundu -Vali Altınok: Bu topraklarda yaşamak bir bedel gerektiriyor. O bedeli geçmişten beri verdi


AKSARAY (A.A) - Aksaray Valisi Selami Altınok, Afyonkarahisarda mühimmat deposundaki patlamada şehit olan er Kadir Aydının Aksaray merkeze bağlı Alayhan köyündeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     Vali Altınok, beraberinde Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Hakan Eşitgen, Aksaray Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, İl Müftü Vekili Süleyman Koyuncu ile birlikte şehit er Kadir Aydının evinin yanında kurulan taziye çadırını ziyaret etti.
     Şehidin babası Hüseyin Aydın ve yakınlarına başsağlığı dileyen Vali Altınok, Türkiyenin her yerinde maalesef acılar yaşanıyor. Allah bu acıları bir daha yaşatmasın. Şehidimize Allah rahmet etsin dedi.
     Bu memlekette yaşamak bir bedel gerektiriyor. Bu topraklarda yaşamak bir bedel gerektiriyor diyen Vali Altınok, şunları kaydetti:
     O bedeli geçmişten beri verdik. Bundan sonra da vereceğiz. Başka şansımız yok bizim, bedel lazımsa bu millet bedel vermeye hazır. Bu güne kadar verdik, Bundan sonrada verecek. Mühim olan kardeşliğimizi, hukukumuzu, birliğimizi dirliğimizi baki tutmaktır. Anadolu coğrafyasında yaşamanın bir bedeli var. O bedeli de ödüyoruz. Allah rahmet eylesin kardeşimize, o bizim evladımız. Allah başka acı vermesin.
     Şehit Kadir Aydının babası Hüseyin Aydın ve yakınları ile bir süre görüşen Vali Altınok, daha sonra köyden ayrıldı.
    
     Muhabir : Adem Koçak / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı : Şükran Yücel
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER