Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Patlamada şehit olan Kıdemli Astsubay Başçavuş Nayimin Samsunda yaşayan ailesi acı haberle yıkıldı -Anne Nahice Nayim: En son patlama olmadan iki gün önce görüştüğüm oğlum bana, Anne depodayım, fazla


SAMSUN (A.A) - Afyonkarahisardaki patlamada şehit olan Kıdemli Astsubay Başçavuş Bedri Nayimin (47) Samsunda yaşayan ailesi acı haberle yıkıldı.
     Afyonkarahisardaki askeri mühimmat deposunda önceki gün meydana gelen patlamada şehit olan Nayimin, İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi Dadaloğlu Sokaktaki bir evde oturan ailesi üzüntüye boğuldu.
     Büyük bir Türk bayrağının asıldığı evde, şehit ailesinin komşuları da balkon ve pencerelerine Türk bayrakları astı.
     Evde taziyeleri kabul eden şehidin annesi Nahice Nayim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit olan oğlunu en son 4 yıl önce gördüğünü söyledi.
     Şehidin, Yiğit Şahin (22) ve Yağız Hakkı (16) adında iki oğlunun olduğunu anlatan anne Nayim, torunu Yiğit Şahinin de Şırnakta astsubay olarak görev yaptığını açıkladı.
     Afyonkarahisarda meydana gelen patlamayı erkek kardeşinin kendisini telefonla arayarak haber verdiğini belirten anne Nayim, Olayı duyduktan sonra gelinimi ve torunumu aradım. Telefonları kapalıydı, bilgi alamadım. Bugün akrabalarımızdan biri televizyondan ismini duyunca bana, artık sen şehit annesisin dedi. Ben de oğlumun şehit olduğunu bugün öğrendim dedi.
    
     -1 yıl sonra emekli olacaktı-
    
     Patlamadan 2 gün önce oğluyla görüştüğünü anlatan anne Nayim, şunları ifade etti:
     Oğlumla en son patlama olmadan iki gün önce görüştüm. Oğlum bana, Anne depodayım, fazla konuşamıyorum. Kendine iyi bak, hakkını helal et anne dedi. Sütlerim helal olsun yavrum dedim. Anam seneye emekli oluyorum ve yanına geliyorum dedi. 4 yıldır oğluma hasret kaldım. Sadece 15 veya 20 günde bir telefonla görüşüyordum
     Şehidin büyük oğlu Yiğit Şahin Nayimin de babası gibi astsubay olarak 1 yıldır Şırnakta görev yaptığı öğrenilirken, Nayimin 19 yıl önce babasını kaybettiği belirtildi.
    
     Muhabir: Fatma Kalay - İlyas Gün
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER