Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Şehitler Mehmet Emre Özer ile Hayri Kayanın Gaziantepteki evlerinde yas var


GAZİANTEP (A.A) - Afyonkarahisarda mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan askerler Mehmet Emre Özer (25) ile Hayri Kayanın (25) Gaziantepteki evlerinde yas var.
     Onbaşı Özerin, Atatürk Mahallesindeki baba evine Türk bayrağı asıldı. Baba Yunus ve anne Aysel Özer, olayın duyulmasının ardından Afyonkarahisara gitti.
     Şehidin kuzeni İlker Özer, Abant İzzet Baysal Üniversitesi İşletme Bölümünü bitiren amcasının oğlu Mehmet Emre Özerin, mezun olduktan sonra vatani görevini yapmak için müracaatta bulunduğunu ve acemi birliğini Samsunda tamamladığını söyledi.
     Dağıtım iznine bile gelmeyen Özerin, Samsundan ikinci görev yeri olan Afyonkarahisara geçtiğini kaydeden İlker Özer, amcasının oğluyla telefonda sürekli görüştüklerini ve kendilerine her seferinde iyi olduğunu söylediğini ifade etti.
     Patlamada şehit olduğu belirtilen onbaşı Hayri Kayanın da Şahintepe Mahallesindeki baba evinde de büyük üzüntü yaşanıyor. Kayanın yakınları, olayla ilgili kendilerine herhangi bir bilgi verilmediğini, bu konuda açıklama beklediklerini söyledi.
     Yakınları ayrıca Hayri Kayanın Şanlıurfadaki bir okulda sınıf öğretmeni olarak görev yaptığını kaydetti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek - Zafer Fatih Beyaz / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER