Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Şehit Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Yavuz: 25 kınalı kuzunun şehit olduğu bu elim hadise araştırmalı ve bir an önce aydınlatılmalı


ŞANLIURFA (A.A) - Şehit Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, Afyonkarahisarda meydana gelen patlamaya ilişkin, 25 kınalı kuzunun şehit olduğu bu elim hadise araştırmalı ve bir an önce aydınlatılmalı dedi.
     Yavuz, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisarda cephanelikte meydana gelen patlamadan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, yapılan açıklama ve görgü tanığı askerlerin ifadelerinde, olayın kaza sonucu meydana geldiğinin anlaşıldığını aktardı.
     Olayın bir an önce aydınlatılması gerektiğini vurgulayan Yavuz, şunları kaydetti:
     25 kınalı kuzunun şehit olduğu bu elim hadise araştırmalı ve bir an önce aydınlatılmalı. Olay derneğimizde büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Ateş, Afyonkarahisara düşmüş ama bütün Türkiyenin yüreği yanmıştır. Patlamanın nedeni henüz belirlenememiştir. Genelkurmay Başkanlığının konuyu incelediği belirtilmiştir. Bilgi kirliliğinin önlenmesi için yapılan inceleme sonuçlarının kamuoyuna açıklanması önem arz etmektedir.
     Mehmet Yavuz, patlamada hayatını kaybeden şehitlere, Allahtan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER