Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Bazı sivil toplum kuruluşları, Afyonkarahisarda meydana gelen patlamada şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı


ADANA (A.A) - Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC), Afyonkarahisarda meydana gelen patlamada şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.
     ÇGCnin mesajında, Afyonkarahisarda dün gece meydana gelen elim kaza sonucu, 25 askerin hayatlarını kaybetmesinin, Türkiyeyi derin acıya boğduğu belirtilerek, Vatan savunmasında cansiperane mücadele veren, bu uğurda canlarını hiçe sayan Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve vatandaşlarımıza başsağlığı diliyoruz denildi.
     Giderek tırmanan terör olaylarıyla bağrı yanan Türk halkının Afyonkarahisardan gelen şehit haberleriyle bir kez daha gözyaşlarına boğulduğuna dikkat çeken ÇGC Yönetim Kurulu, yaşanan acıların son bulması, akan kanın durması ve Türkiyenin barış ve kardeşlik ortamına kavuşması temennisinde bulundu.
     CHP İl Başkanı Orhan Sümer de, Afyonkarahisardaki patlama nedeniyle şehitlere rahmet, yaralı askerlere acil şifa, şehitlerin aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk ulusuna başsağlığı diledi.
     Sümer mesajında şunları kaydetti:
     Her gün şehit haberi almanın üzüntüsü ve acısını yaşıyoruz. Gencecik çocuklarımızın ve yaslı ailelerin görüntüsü içimize işliyor, Afyonkarahisarda vatani görevini yapmaktayken şehit olan tüm askerlerimize Allahtan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetlerine, ailelerine ve Türk ulusuna sabır diliyorum.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER