Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Vali Balkanlıoğlu: -Askeri savcılık incelemesi ile olayın neden kaynaklandığını belirlemek için uzman ekiplerin yaptığı teknik incelemeler sürüyor


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, askeri mühimmat deposundaki patlamanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulunarak, Askeri savcılık incelemesi ile olayın neden kaynaklandığını belirlemek için uzman ekiplerin yaptığı teknik incelemeler sürüyor dedi.
     Vali Balkanlıoğlu, patlamanın meydana geldiği bölgede incelemelerinin ardından, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlunun olay yerine gelerek askeri yetkililerden bilgi aldığını kaydetti.
     Kıvrıkoğlu ile istişarede bulunduklarını ifade eden Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:
     Askeri savcılık incelemesi ile olayın neden kaynaklandığını belirlemek için uzman ekiplerin yaptığı teknik incelemeler sürüyor. Soruşturma ayrıntılı şekilde yapılıyor. Kesin tespitlerde bulunulmasının ardından konuyla ilgili sağlıklı açıklama Kara Kuvvetleri Komutanlığınca yapılacak.
     Vali Balkanlıoğlu, Mühimmat Depo Komutanlığında el bombası depolanan bir depoda sayım ve tasnif işlemleri sırasında kaza eseri bir patlama olduğunu, yapılan araştırmalar ve askeri yetkililerin tespitlerinin olayın sabotaj veya terör olayı olmadığını, tamamen kaza eseri olduğu yönünde patlamanın meydana geldiğini açıklamıştı.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER