Afyonkarahisarda ramazan

Afyonkarahisarda ramazan -Afyonkarahisar ve Başmakçı Belediye Başkanları, iftar çadırlarında vatandaşlarla bir araya geldi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar ve Başmakçı Belediye Başkanları, iftar çadırlarında vatandaşlarla bir araya geldi.
     Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kentin çeşitli noktalarında kurulan iftar çadırlarına katkı sağlayan hayırseverlerle iftara katıldı.
     Hayırsever iş adamlarıyla İmaret Camisi bahçesinde kurulan çadırda orucunu açan Çoban, yemeğin ardından yaptığı konuşmada, ramazan ayında her gün 3 bin ile 3 bin 500 arasında kişiye iftar yemeği verdiklerini bildirdi.
     Çoban, hayırsever iş adamları, iş kadınları ve şirketlerin vatandaşlara sıcak yemek ulaştırılması yönünde büyük hassasiyet içinde olduğunu dile getirerek, katkılarından dolayı hayırseverlere teşekkür etti.
    
     -Başmakçıdaki iftar yemeği-
    
     Başmakçı Belediye Başkanı Halil Özcan, Başmakçı Meydanında belediye tarafından kurulan iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi.
     Çadırda oruçlarını açan vatandaşlarla iftar sonrası sohbet eden Özcan, onların ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
     Özcan, AA muhabirine, iftar çadırında günde 100 kişiye sıcak yemek verdiklerini söyledi.
     Bu mübarek ayda paylaşımın güzelliklerini yaşıyoruz ve mutlu oluyoruz diyen Özcan, ilçe küçük olduğu için iftar çadırındaki vatandaşların tamamını bire bir tanıdığını bildirdi.
     İftarda halkın sorunlarını dinlediğini anlatan Özcan, Bu tür organizasyonlarda vatandaşların sorunlarını dinlemek de çok önemli. Bize aktarılan ve imkanlarımız dahilinde çözüm üretebileceğimiz konularla ilgili çalışma yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Esma Eser / Mustafa Güngör / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Afyonkarahisarda ramazan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER