Afyonkarahisara 2 bin 500 yatak kapasiteli

Afyonkarahisara 2 bin 500 yatak kapasiteli turizm kompleksi -Ömer-Gecek havzasında bir özel şirket tarafından 2 bin 500 yataklı turizm kompleksi inşa edilecek


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarın termal turizm merkezlerinden Ömer-Gecek havzasında bir özel şirket tarafından 2 bin 500 yatak kapasiteli turizm kompleksi inşa edilecek.
     Şirketin İcra Kurulu Başkanı Ekrem Yüce, bir termal otelde düzenlediği basın toplantısında, Afyonkarahisarın, termal yatırımlar bakımından Türkiye için büyük öneme sahip olduğunu bildirdi.
     Afyonkarahisar-Kütahya karayolundaki Ömer-Gecek havzasında, yaklaşık 2 bin 500 yatak kapasiteli termal yatırım programı başlattıklarını belirten Yüce, şöyle konuştu:
     Dokümantasyon çalışmaları geçen yıl sonu itibariyle tamamlanan yatırımın uygulanmasına kısa sürede başlamayı planlıyoruz. Bu yatırımın bölgemiz ve ilimiz, öncelikle Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin istihdam programında önemli bir yer tutacağını düşünüyoruz. Yaklaşık bin 200 kişi istihdam ederek burada hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu yıl sonu ve gelecek yılın ilk yarısında kısmi açılışlarımızla milletimize de hizmet etme düşüncesinde bir çalışma temposundayız. Projemiz oldukça kapsamlı olduğu için etap etap program yapmayı, böyle yürütmeyi firmamız uygun gördü.
     Yüce, kompleksin apart, devre, otel üniteleri ve kür merkezi olmak üzere 4 ana yapıdan oluştuğu bilgisini vererek, kompleksin 150 dönüm alana sahip olacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan - Mustafa Güngör / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisara 2 bin 500 yatak kapasiteli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER