AESOBa kombineye destek ziyareti

AESOBa kombineye destek ziyareti


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Kulübü yöneticileri Emin Altıner ve Salih Peker, Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçoku ziyaret etti.
     Başkan Sevimçok ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Altıner ve Peker, kombine satışlarından elde edilecek gelirin kulüp açısından önemli olduğunu, bu konuda esnaf camiasının desteğini beklediklerini ifade ettiler.
     AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok da Medical Park Antalyasporun Antalyanın ortak paydası olduğunu söyledi. Takımın bu sezondan itibaren maçlarını tekrar şehir merkezinde oynayacağını belirten Sevimçok, Yeni sezon kombine fiyatlarının her gelir grubuna hitap ettiğini görüyoruz. Antalyadaki esnaf ve sanatkarlarımızın takımımıza kombine satın alarak ve maçlara gelerek destek olmasını arzu ediyoruz. Bu konuda üzerimize düşen çalışmayı yapacağız dedi.
     AESOB Yönetim Kurulu olarak Rixos Numaralıdan 2 bin liralık 15 kombine satın alarak bu konuda ilk adımı atacağını ifade eden Sevimçok, 25 Ağustosta yapacakları toplantıda tüm esnaflara kombine satın almaları için çağrıda bulanacağını kaydetti.
     Sevimçok, birliğe bağlı tüm oda ve esnaf kuruluşlarına yazı yazarak Medical Park Antalyaspordan kombine satın almaları için teşvik edeceklerini bildirdi.
     Yöneticiler Emin Altıner ve Salih Peker, Başkan Sevimçoka üzerinde isminin yazılı olduğu 7 numaralı forma hediye etti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AESOBa kombineye destek ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER