ADSİAD üyeleri iftarda bir araya geldi

ADSİAD üyeleri iftarda bir araya geldi


ADANA (A.A) - Adana Sanayici İşadamları (ADSİAD) üyeleri iftarda bir araya geldi.
     ADSİADda yapılan yazılı açıklamaya göre, iftar yemeğinde eylül ayınından sonra gerçekleştirilecek organizasyon ve projelerin görüşüldü.
     ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, yaptığı konuşmada, iyilik, bereket, sevgi ve hoşgörüyü simgeleyen Ramazanda yönetim kurulu ve üyelerle dayanışma ve fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.
     Sönmez, derneğin her geçen gün güçlenerek Adana için hizmet üretmeye çalıştığını vurgulayarak, ADSİADın I Love Adana Projesini eylül ayında kamuoyuyla paylaşacaklarını ve Adananın ADSİAD öncülüğünde önemli toplantılara ev sahipliği yapacağını dile getirdi.
     Düzenlenen iftar yemeğine ADSİAD üyeleri olan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği (OSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akalın, DASİFED eski Başkanı Süleyman Onatça, Adana Barosu Genel Sekreteri Yasemin Tanır, CHP İl Eski Başkanı Zeydan Karalar ile ADSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Cahit Sınmaz, ADSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda ADSİAD üyesi katıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Adana / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber ADSİAD üyeleri iftarda bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER