Adıyamanspor, Şanlıurfaspor ile hazırlık maçı yapacak

Adıyamanspor, Şanlıurfaspor ile hazırlık maçı yapacak


ADIYAMAN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyamanspor, PTT 1. Lig takımı Şanlıurfaspor A2 takımı ile hazırlık maçı yapacak
     Bu sezon 3. Lig 2. grupta mücadele edecek Adıyamanspor son hazırlık maçını cuma günü Şanlıurfaspor A2 takımıyla yapacak. Adıyamanspor, sezon öncesinde yapacağı son hazırlık maçına günde iki antrenmanla hazırlanıyor.
     Adıyamanspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeynel Abidin Kıymaz, yaptığı açıklamada, hedeflerinin skordan öte, güzel futbol olduğunu belirtti.
     Kıymaz, son hazırlık maçıyla birlikte lige hazır olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     9 Eylül Pazar günü Bingöl Belediyesporla oynayacağımız ilk resmi maç öncesi eksiklerimizi daha yakından görmek için hazırlık maçlarına önem verdik. Geçen hafta Elazığ Belediyesporla sahamızda oynadığımız maçı 1-0 kazandık. Bizim için bu maçlarda skordan öte oyuncularımızın uyumu ve eksiklerimizi görmek önemli. Takımımız her geçen gün daha derli toplu bir futbol oynuyor. Taraftarlarımız sabırla desteklerlerse birkaç hafta sonra güzel futbolumuzu skorla da süsleyip Adıyamanlıların zevkle izlediği bir takım ortaya çıkaracağız.
     Kıymaz, Adıyamanspora bir santafor transferi yapmayı düşündüklerini ifade ederek, 5 Eylüle kadar transfer süremiz var. Bu süre zarfında bir santrafor bünyemize katacağız. Çok koşan saha içinde yardımlaşan göze hoş gelen futboluyla Adıyamanspor bu sezon futbolu topluma sevdirme sloganıyla yoluna devam edecektir. Taraftarlımızı cuma günü hazırlık maçımızı izlemeye davet ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamanspor, Şanlıurfaspor ile hazırlık maçı yapacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER