Adıyamansporda teknik direktörlüğe

Adıyamansporda teknik direktörlüğe Ramazan Silin getirildi


ADIYAMAN (A.A) - Geçtiğimiz sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve bu yıl 3. Lige düşen Adıyamansporda teknik direktörlüğe Ramazan Silin getirildi.
     Kulüp binasında düzenlenen törende, Ramazan Silin ile bir yıllık sözleşme imzalandı. Silin, burada yaptığı konuşmada, Adıyamansporu tekrar bir üst lige çıkartacaklarını söyledi.
     Silin, Adıyamansporu birlik ve beraberlik içerisinde bir yerlere getireceklerini belirterek, Süper ligde 18 yıl kalecilik yaptım. Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Antalya gibi takımlarda mücadele ettim. 2001 yılından sonra futbolu bıraktıktan sonra bir çok takımda hocalık yaptım. Adıyamansporu da inşallah birlik ve beraberlik içerisinde en güzel yere getireceğiz. Herkesten takıma destek bekliyoruzdiye konuştu.
     Adıyamansporun basından sorumlu Kulüp Yöneticisi Zeynel Abidin Kıymaz ise Bu yıl Adıyamansporumuz Ramazan hocamızla lige başlıyor. Bu yıl ilk defa uzun yıllardan sonra takımımız ligden düştü. Takımımıza artık sahip çıkma zamanıdır. Herkes el ele vererek bu yıl tekrar 2. lige oradan da 1. Lige çıkaracağızdedi.
     Adıyamanspor Kulüp Yöneticisi Necmi Baykan da, her Adıyamanlının bugün takıma sahip çıkması gerektiğini ifade etti.
     Baykan, maddi ve manevi olarak Adıyamanspora destek çıkması gerektiğini dile getirerek, şunları dile getirdi:
     Bugün Adıyamanlıların elini taşın altına koyma zamanıdır. Gerek Adıyamanın zengin iş adamlarının gerekse de kurum müdürlerinin ve Adıyamandan para kazanan herkesin Adıyamanspor için bir şeyler yapması lazım. Biz çevre illere baktığımız zaman hepsinin sporda nerede olduğu bellidir. Önemli olan takımı en altta sahiplenmektir. Yukarıda olan takımı zaten herkes sahiplenir.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Adıyamansporda teknik direktörlüğe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER