Adıyaman Valisi Sodan:

Adıyaman Valisi Sodan: -Görevde bulunduğum süre içerisinde her günümde Adıyamana nasıl yararlı olurum diye çalıştım


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, görevde bulunduğu süre içerisinde, her gününde Adıyamana nasıl yararlı olurum diye çalıştığını belirtti.
     Vali Sodan, Adıyaman İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantısında, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, tayininin çıkması dolayısıyla il genel meclisi üyeleriyle vedalaştı.
     Adıyamanda 4 yıldan beri çalıştığını ve çok güzel işlere imza attıklarını belirten Sodan, bu başarının temelinde birlik ve beraberliğin, huzur içerisinde çalışmanın olduğunu kaydetti.
     Adıyamandan huzur içerisinde ayrıldığını anlatan Sodan, yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:
     İmkanlar ölçüsünde görevimizi en iyi bir şekilde yerine getirdik. Görevde bulunduğum süre içerisinde görevimin hakkını yerine getirmek için elimden ne geliyorsa yaptım. Görevde bulunduğum süre içerisinde her günümde Adıyamana nasıl yararlı olurum diye çalıştım. Bu süreçte Adıyamana sağlık alanında yer tahsisi yaparak 400 yataklı bir hastanenin yapılmasında önemli bir emeğimiz oldu. Yine eğitim alanında geçmiş dönemlerde yapılan toplam 3 bin 800 derslik okul varken sadece bizim dönemimizde bin 800 derslik yapıldı. Bu süreçte 50 okul ve 15 lise yaparak hizmete açtık. Ayrıca 3 olan ana okulu sayısını da 30a çıkardık. Yine bölünmüş yollar ve Nissibi Köprüsü gibi önemli çalışmalara arkadaşlarımızla imza attık. Buradan ayrılırken kalbim çok rahat bir şekilde ayrılıyorum.
     Yapılan konuşmanın ardından İl Genel Meclisi üyeleri Kahta ilçesi Çaybaşı Köyü 563 parsel üzerine yapılması planlanan öğrenci yurdu ile Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan İl Özel İdaresi 2012 yılı performans programında bulunan kanalizasyon projesi yaptırılması raporunu görüştü.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Orhan Çiçek
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Adıyaman Valisi Sodan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER