Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Kılınç: -Son zamanlarda acil servisimize sıkça kazalara maruz kalan çocuklar geliyor. Sürücülerin özellikle çocuklara dikkat etmesi gerekiyor (Fotoğraf


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Süleyman Kılınç, son zamanlarda acil servise sıkça kazalara maruz kalan çocukların geldiğini, sürücülerin özellikle çocuklara dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
     Kılınç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde hastanelerine trafik kazası sonucu yaralanan birçok çocuk geldiğini belirtti. Kazaların çoğunlukla ağır travmalı kazalar olduğunu ifade eden Kılınç, bu konuda sürücülerin çok dikkatli olması gerektiğini dile getirdi.
     Çocukların kaza sonucu bir takım ağır darbelere maruz kaldığını dile getiren Kılınç, şunları kaydetti:
     Son zamanlarda acil servisimize sıkça kazalara maruz kalan çocuklar geliyor. Sürücülerin özellikle çocuklara dikkat etmesi gerekiyor. Bu nedenle sürücü ve vatandaşları uyarmak istiyoruz. Özellikle sürücülerin şehir içinde okul çağındaki çocuklara dikkat etmesi lazım. Her an her yerden bir çocuk çıkabilir. Buna çok dikkat edilmesi gerekiyor. Ciddi bir darbe olduktan sonra maalesef yapılabilecek çok fazla bir şey yok. Özellikle beyin travmalarıyla çok karşılaşıyoruz. Çok üzülüyoruz.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER