Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Gölbaşında trafik kazası: 2 yaralı


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşındaki trafik kazasında, 2 kişi yaralandı.
     Mehmet Erkenekli (24) idaresindeki 01 NH 113 plakalı otomobil, Gölbaşı Gölü kenarında sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.
     Kazada sürücü Mehmet Erkenekli ve ile Erol Kaya (20) yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, durumlarının ağır olması nedeniyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
    
     -"Kardeş Okul Projesi"-
    
     Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları öğretmen ve öğrencileri, "Kardeş Okul Projesi" kapsamında Besniye bağlı Uzunkuyu Köyü İlköğretim Okulunu ziyaret etti.
     Kurum Müdürü Zafer Çetin, düzenlenen törende, her yıl proje kapsamında Türkiyenin değişik il ve ilçelerinde belirledikleri okulları ziyaret ettiklerini söyledi.
     Bu kapsamda kardeş okul olarak belirledikleri okulların eksikliklerini giderdiklerini ifade eden Çetin, "Öğrencilerimizin yüzündeki o gülümseme bizi fazlasıyla mutlu ediyor" dedi.
     Konuşmanın ardında Çetin ve beraberindekiler, kardeş okul olarak seçilen Uzunkuyu İlköğretim Okulu yetkileri ile öğrencilere getirdikleri dizüstü bilgisayar, fotokopi makinesi, projeksiyon cihazı ile diğer hediyeleri teslim ettiler.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaçın da katıldığı törende, okul müdürü Fethi Tarar, Çetine teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi - Emre Evren / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER