Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Oturakçı Pazarı çatı iskelesi tamamlandı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda yapımı devam eden Oturakçı Pazarının yaklaşık 7 metre yüksekliğindeki çatı iskelesi tamamlandı.
     Adıyaman Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ihalesi yapılan Oturakçılar Pazarı Sokak Sağlıklaştırma Uygulama İşinin devam ettiği belirtildi.
     Bu kapsamda, ekiplerin yoğun çalışması sonucunda yaklaşık 7 metre yüksekliğindeki çatı iskelesi tamamlandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Oturakçı pazarında yapılan çalışmalar esnafı da mağdur etmeden hızlı bir şekilde ilerliyor. Sokak sağlıklaştırma uygulama işinde öncelikle alt yapı sorunun giderildi. ardından da ekipler çatı iskelesini tamamladı. bundan sonraki aşamada çatı kaplama işi yapılarak, yol yapım işine başlanacak.
    
     -Sultan II. Abdülhamit Han sahnelenecek
    
     Adıyaman Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Sultan II. Abdülhamit Han adlı tiyatro oyununu sahnelemeye hazırlanıyor.
     Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Konservatuvar Bölümü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şehir Tiyatrosunca hazırlanan oyun, 14 Aralık Cuma günü tiyatroseverlerle buluşacak.
     Yönetmen Yardımcısı Taner Kısanın gözetiminde Belediye Konferans Salonunda sergilenecek oyunda, Şehir Tiyatrosu öğrencileri rol alacak.
     Sultan II. Abdülhamit Hanın yaşamından bazı kesitlerin sunulacağı oyuna bütün vatandaşların davetli olduğu bildirildi.
    
     -Adıyamanspor galibiyet peşinde
    
     TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyamanspor, haftasonu sahasında karşılaşacağı Gebzspor maçı öncesi son antrenmanını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
     Geçen hafta deplasmanda grup lideri Aydınspora yenilen Adıyamanspor, sahasında yapacağı maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.
     Teknik direktör Sinan Ünal, gazeteciler yaptığı açıklamada, ilk yarının son iki maçını kazanarak üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini söyledi.
     Yapılan kongre sonrası yeni başkan ve yönetimin oluşmasının takıma iyi bir hava kattığını belirten Ünal, Gebzespor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini, bu zorlu müsabakada Adıyamanlı taraftarları yanlarında görmek istediklerini kaydetti.
    
     -Basketbolda, Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi birinci oldu
    
     Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Genç Erkekler Basketbol müsabakaları sona erdi.
     Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa organize edilen 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor lisesi birinci oldu.
     Cumhuriyet Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvada ikinciliği Fen Lisesi, üçüncülüğü ise Kahta Anadolu Lisesi elde etti.
     Final maçının ardından dereceye giren okullara ödülleri verildi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER