Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -SPORDER, Manavgat Uluslararası Yılbaşı Masterler Futbol Turnuvasına davet edildi


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Sporcular Derneği (SPORDER), Manavgat Uluslararası Yılbaşı Masterler Futbol Turnuvasına davet edildi.
     Manavgatta gerçekleştirilecek olan ve yabancı ülkelerden de katılımcıların yer alacağı turnuvaya SPORDER 20 kişilik ekiple katılacak.
     SPORDER Başkanı Yusuf Babar, turnuvanın futbola uzun zaman hizmet etmiş, geçmişte amatör ve profesyonel futbol oynamış kişilerin birbirleriyle kaynaşmasını amaçladığını belirtti.
     İller arası diyaloğun geliştirilmesi, ülke futboluna ne gibi hizmetler edilebileceğinin tartışılması ve turnuvaya katılan illerin güzelliklerini, örf ve adetlerini, gelenek ve göreneklerini, tarihi yerlerini tanıtmayı da amaçlandığını ifade eden Babar, SPORDER olarak Adıyamanı turnuvada en güzel şekilde temsil edeceğiz. Adıyamanın bütün güzelliklerini gerek yerli gerekse yabancı ülkelerden katılımcılara anlatacağız dedi.
    
     -Tut Kaymakamı köyleri geziyor
    
     Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Çiftlik, Havutlu ve Boyundere köylerinde incelemede bulundu.
     Kaymakam Kendüzler, köylerde yapılan yatırım çalışmaları hakkında köy muhtarlarından, camilerin durumları ve yapılan çalışmalarla ilgili İlçe Müftüsü ve köy imamlarından, okulların durumları ilgili olarak da Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürlerinden bilgi aldı.
     Köy halkıyla da bir araya gelerek sohbet eden Kendüzler, köylerdeki ihtiyaçların en kısa sürede giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti. Kendüzler, öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek sohbet etti.
     Ziyarete, İlçe Müftüsü Mehmet Yürek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Yiğit ve Şube Müdürü Akın Akkaş eşlik etti.
    
     -Gölbaşılı sporcusunun başarısı
    
     Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, sporcularının, Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanlığınca İstanbulda 30 Kasım-2 Aralık düzenlenen Balkan Şampiyonasından başarıyla döndüğünü bildirdi.
     Halk Eğitim Merkezi sporcusu olan Abdullah Deniz Ertuğrulun, alanında birinci olarak hem Adıyamanı hem de Türkiyeyi başarıyla temsil ettiğini ifade eden Özduman, Gölbaşından böyle başarılar çıktıkça gururlanıyoruz. Sporcumuzu ve teknik direktörünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.
     Balkan Birincisi olan Abdullah Deniz Ertuğrul da hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu kaydetti.
    
    
     Muhabir: Emin Tezerdi - Mehmet Fatih Aslan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER