Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Tut Milli Eğitim Müdürü, velileri evlerinde ziyaret ediyor


ADIYAMAN (A.A) - Tut Milli Eğitim Müdürü Oktay Yiğit, velileri evlerinde ziyaret ederek öğrencilerin çalışma ortamlarını yerinde inceliyor.
     Milli Eğitim Müdürü Yiğit ile Tut lisesi yönetici ve öğretmenleri, öğrencilerin ve ailenin psikolojik durumunu öğrenmek, öğrencinin ders çalışma ortamını yakından izlemek, okul başarısını yükseltmek, öğrenci ve velileri daha yakından tanıyarak alınacak destekle öğretim kalitesini yükseltmek için ziyaretler gerçekleştiriyor.
     Tut Lisesi 11. sınıf öğrencisi Büşra İncinin ailesini ziyaret eden yetkililer aileyle bir süre görüştü.
     Öğrenciler ve velilerle iletişimi güçlü tutmak ve eğitim kalitesini arttırmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerin süreceği bildirildi.
    
     -Tut Kaymakamı Kendüzlerden başarı belgesi
    
     Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler, tayini çıkan İlçe Müftüsü İzzet Kendir ve emekliliğe ayrılacak olan Ziraat Bankası Müdürü Mehmet Çavuşa başarı belgesi verdi.
     Kendüzler, makamında düzenlenen törende, Kendir ve Çavuşa çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Memuriyet hayatının sürekli yer değiştirmeyle geçtiğini ifade eden Kendüzler, Türkiyenin her yerinde kendi memleketimizdeymişiz gibi çalışmamız gerek dedi.
     Konuşmanın ardından Kendir ve Çavuşa başarı belgelerini takdim eden Kendüzler, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER