Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -TOGEMden bin aileye giyim yardımı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından ihtiyaç sahibi bin aileye giysi yardımında bulunuldu.
     Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, TOGEM Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, yardımların geleneksel hale getirildiğini bildirdi. Büyükaslan TOGEMin sadece yardımda bulunan bir kuruluş olmadığını, çeşitli branşlarda kurs da düzenlendiğini belirtti.
     Konuşmanın ardından ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketleri teslim edildi.
    
     -AK Parti Kadın Kolları mahalle toplantısı düzenliyor
    
     AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayla Pektaş, mahalle toplantıları düzenleyerek kadınlarla bir araya geldiklerini belirtti.
     Pektaş yaptığı yazılı açıklamada, 5 mahallede çeşitli toplantı düzenleyerek partilerinin kadınlara yönelik çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiklerini ifade etti. Pektaş, AK Parti hükümetinin göreve geldiğinden bu yana kadın, çocuk, yaşlı ve engellilere ayrı bir önem verdiğini vurguladı.
    
     -Vali Demirtaş başarılı sporcuya ödüllendirdi
    
     Vali Mahmut Demirtaş, Gençler Dünya Kick Bok Şampiyonasında üçüncü olan Engin Doğunçu ödüllendirdi.
     Vali Demirtaş, 8-15 Eylülde Slovakyada yapılan şampiyonda üçüncü olan Rekabet Kurumu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Engin Doğunç ile antrenörü Haluk Erdoğanı makamında kabul etti. Doğunçun elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduklarını ifade eden Vali Demirtaş, emeği geçenlere teşekkür etti.
     Vali Demirtaş daha sonra Doğunçu altınla ödüllendirdi.
    
     -Adıyamanda yüzme sporları
    
     Adıyamanda yüzme kurslarının kış sezonunda da devam ettiği bildirildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı, yaptığı açıklamada, yaz spor okulu bünyesinde açılan ve ilgi gören yüzme kursunun kış sezonunda da devam edeceğini belirtti. Bağcı, 100. Yıl Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek kurstan, çocuk ve bayanların hafta sonu, erkeklerin ise hafta içerisinde faydalanabileceğini ifade etti.
    
     -Nerede Hareket Orada Bereket projesi
    
     Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Nerede Hareket Orada Bereket projesi kapsamında Adıyamanda etkinlik düzenlendi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı açıklamada, sporu sevdirmek amacıyla düzenlenen proje halkın katılımını beklediklerini ifade etti.
     Etkinlik kapsamında Cumhuriyet Spor Salonu önünde toplanan sporcular yürüyüş yaparak projenin tanıtımını yaptı.
     Bu arada Gençlik Merkezi tarafından açılan stantta resim, heykel ve ebru kursuyla ilgili bilgi verildi.
     Program, canlık müzik dinletisiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER