Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Gölbaşında alt yapı çalışmaları devam ediyor


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçe genelinde altyapı çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
     Özdemir, yaptığı açıklamada, yol yapım çalışmalarıyla birlikte altyapı sorunlarını da çözmeyi amaçladıklarını belirtti. İmara uygun yol yapım çalışmalarına devam edeceklerini bildiren Özdemir, Yavuz Selim Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Yağmur kanalı ve kaldırım çalışmalarında yola gelen bölümler yıkılmaya başlandı dedi.
    
     -Yeni eğitim öğretim yılının başlaması
    
     Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, geleceğe yön verecek bir toplum oluşturmak için en önemli yolun eğitim ve öğretim olduğunu belirtti.
     Özdemir, 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Çocuklarımızı en iyi bir şekilde yetiştirmek kolay bir süreç değil, onların bu süreçte her yönden büyük bir desteğe ihtiyaçları var. Eğitimleri sürecinde fedakarca görevlerini yerine getiren öğretmenlerimiz, çocuklarımız için büyük özveri ve gayret göstermektedirler. Yeni eğitim ve öğretim yılına başlayacak öğretmenlerimizin ve ülkemizi güvenle geleceğe taşıyacak olan tüm öğrencilerimizin yeni ders yılını en içten dileklerimle kutluyorum.
    
     -Örencilere giysi yardımı yapıldı
    
     İşadamı Süleyman Demir, Tut Fatih İmam Hatip Ortaokuluna kayıt yaptıran tüm öğrencilere okul kıyafeti, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi hediye etti.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Yiğit ve Fatih İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Müslüm Rüzgar, yardımlarından dolayı iş adamı Süleyman Demire teşekkür etti.
     FEM Dershanesinin de öğrencilere eğitim seti yardımında bulunacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER