Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı: -AK Parti ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan bir parti


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı, AK Partinin ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan bir parti olduğunu belirtti.
     Turanlı, AK Partinin 11inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiyenin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 11 yıl önce Türk siyaset sahnesinde yerlerini aldıklarını belirtti.
     AK Partinin, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan bir parti olduğunu ifade eden Turanlı, şunları kaydetti:
     AK Parti ile birlikte Kahta hizmet görmeye başladı. İlçemizde ve köylerimizde ciddi çalışmalar yapıldı ve problemler ortadan kaldırıldı. Cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetleri hükümetimizin büyük çabaları ile 11 yılda yapmayı başardık.
    
     -AK Parti İlçe Başkanı Bulutun Kadir Gecesi mesajı
    
     AK Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mustafa Bulut, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Bulut mesajında, İslam Alemi için büyük önem taşıyan ve nimetlerinin bol olduğu Kadir Gecesinin inananlar için bir fırsat olduğunu belirtti.
     Ramazanla birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesinde doruğa çıkan manevi güzelliklerin kuvvetlenerek devam etmesini temenni eden Bulut, İnsanlık alemi için birer kurtuluş, bağışlanma ve mağfiret günleri olan kandillerin en anlamlısını idrak edeceğiz. Bu gecenin bütün insanlığın huzur ve barış içinde yaşamasına vesile olması diliyorum dedi.
    
     Muhabir: İsmail Kaya - Mustafa Aloğlu / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER