Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -AK Parti Adıyaman Milletvekili Erdoğandan taziye mesajı


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantepin Nurdağı ilçesinde şüpheli takip ederken trafik kazası geçiren ve hayatını kaybeden Çelikhanlı polis memuru Mehmet Yerlikaya için taziye mesajı yayınladı.
     Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:
     Gaziantepin Nurdağı ilçesinde görev yapan, izin gününde duyduğu anonstan sonra görev ve hizmet aşkıyla otomobili ile kaçan zanlıları takip ederken geçirdiği kazada hakkın rahmetine kavuşarak şehit olan polis memuru hemşehrimiz Mehmet Yerlikayaya Cenab-ı Allahtan rahmet, yakınlarına sabır ve tüm hemşehrilerimize baş sağlığı diliyorum.
    
     -AK Parti Adıyaman Milletvekili Metiner-
    
     AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmazın, Adıyaman genelindeki bütün içme suyu depolarının klorlanması için cihaz alımı ve 2 adet vidanjör için toplam 2 milyon lira ödenek çıkarttığını belirtti.
     Metiner yaptığı açıklamada, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmazın daha önce talep ettikleri ödeneği bugün temin ettiğini belirtti.
     Metiner, daha önce AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve Milletvekili Mehmet Erdoğan ile birlikte Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmazdan, Adıyaman genelindeki bütün içme suyu depolarının klorlanması için cihaz temin edilmesini ve eksik bulunan vidanjör temini için talepte bulunduklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:
     Bakanımız, bugün 2 milyon TL ödenek ile 2 vidanjörün Adıyamana tahsis edildiğini belirtti. Adıyamanlı hemşehrilerimin, özellikle ilçe ve kırsalda daha sağlıklı su içmesini temin edecek cihazların alımı ve Adıyaman-da eksikliği hissedilen vidanjörün temini konusunda duyarlılık gösteren sayın Bakanıma ve desteklerinden dolayı da milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
    
     -Öğrenci Aileleri Adıyamanlılar tarafından ağırlanacak-
    
     Adıyamanda çocuklarının mezuniyet törenine il dışında katılacak olan aileler Misafir Aile Projesi kapsamında Adıyamanda ağırlanacak.
     Adıyaman Üniversitesi 2011-2012 eğitim öğretim Yılı mezuniyet töreni, 8 Haziranda Mansur Yardımcı Stadında gerçekleştirilecek.
     Çocuklarıyla mezuniyet sevinçlerini paylaşmak ve onları yalnız bırakmamak için törene il dışından katılacak aileler, Misafir Aile Projesi kapsamında Adıyamanlı aileler tarafından konuk edilecekler.
     Adıyaman Üniversitesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu bilgiler verildi:
     Üniversitemiz ve ASU Televizyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Misafir Aile Projesi ile uzun eğitim öğretim hayatlarının sonunda diplomalarını alarak okullarından mezun olacak öğrencileri yalnız bırakmamak için il dışından törene katılacak olan aileler Adıyamanda ağırlanacak. Çocuklarının mutlu günlerinde yanlarında olmak isteyen aileler, proje kapsamında Adıyamandaki gönüllü aileler tarafından misafir edilecekler. Proje ile hem il dışından gelecek olan ailelerin sıkıntı yaşamadan Adıyamanda konaklamaları hem de yeni dostlukların oluşması ve Adıyamanın tanıtımı sağlanmış olacak.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER